ALMNÄS PARK HOTELL
/

BUSINESS HOTEL

 

RUM

På Almnäs Park Hotell erbjuder vi 78 moderna, ljusa och nyrenoverade rum. Alla rum är inredda i mjuka och naturliga färger och har bekväma DreamZone eller Tempur-sängar, 40 tums platt-tv och gratis WiFi. På rummen finns också rymliga garderober som passar bra för dig som stannar över en längre tid, speciellt om du är i Södertälje i förbindelse med jobb.

De flesta av våra rum är standardrum för en eller två personer. Rummen går att möblera både som dubbelrum där sängarna står ihop, och som twin-rum där sängarna står isär. Vi erbjuder även en Juniorsvit med separat sov- och vardagsrum och familjerum för upp till fyra personer.
ENKELRUM/DUBBELRUM

Våra standardrum utgör en perfekt bas för dig som reser i jobbet, deltar på konferens eller för par på besök i Södertälje. Rummen är enkla och har allt du behöver för att slappna av och fylla på med energi. Här finns rymliga garderober, skrivbord, 40 tums tv, snabbt gratis WiFi och badrum med dusch. Våra standardrum finns som både enkel och dubbelrum. 

Sängar och kapacitet 

Två 80 cm enkelsängar som kan arrangeras till en 160 cm dubbelsäng.


JUNIORSVIT

Vår stora fina Juniorsvit har separat        sov- och vardagsrum. Här finns en lyxig dubbelsäng på 180 cm, rymliga garderober, skrivbord, soffgrupp, 40 tums tv, snabbt gratis WiFi och badrum med dusch.     Sviten passar bra för den som vill ha extra utrymme.

Sängar och kapacitet 

En stor 180 cm dubbelsäng.

FAMILJERUM

Vårt stora familjerum har plats till fyra personer. Här finns rymliga garderober, skrivbord, soffgrupp, 40 tums tv, snabbt gratis WiFi och badrum med dusch. Familjerummet passar bra för familjer på besök i Södertälje eller kompisar och kollegor som gärna delar rum. 

Sängar och kapacitet 

En stor 180 cm Tempur dubbelsäng samt en våningssäng.